Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tagning

Akt 1 av 10
Vrider på linsen
Zooma och skärpa
Kameran rullar
Kör

På scenen ser vi en kille som springer för glatta livet
Det är någon som jagar honom
Skuggar honom
Följer efter honom
Han kan känna och höra dess tunga andetag i nacken
Och det är inga nojor
Så det är klart att han är rädd som det sig bör
För kommer han inte hem snart
In i säkerhet
Då tror han att han dör
För vem det nu än är som förföljer honom känner han
att det honom illa berör…

Bra där satt den
Perfekt spelat av dig, Johansson…

Tagning!

Ken Cassel
28/2-2017




Fri vers av Ken Cassel
Läst 198 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-02-28 01:23



Bookmark and Share


    Lena Söderkvist VIP
Originellt. Verklighet eller dikt - tja...
2017-02-28
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel