Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Önskeorden....

När önskeorden kommer
med kraft och styrka stor
då tändes åter hjärnan
och där kläds ord i skor
de trampar nya vägar
och allt som varit slött
dem orden ju belägrar
och somt blir återgött!

De fladdrar fram och strålar
och söker ännu fler
ja ord som bäst bemålar
det som ibland oss sker
de skall ju oss påminna
om ordens lysarkraft
det kan ju alla finna
med ett öga på skaft!








Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 184 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-02-28 18:10



Bookmark and Share


  limerick
....där kläds ord i skor... fullkomligt lysande! Önskeorden kommer alltid till
stora poeter som du.
2017-02-28

  Salvation Pepper
Strålande om något gott!
2017-02-28

    Dan Myrbeck
Testade att sjunga på Den blomstertid... Funkar fint!
2017-02-28

  ULJO
Väldigt fint.
2017-02-28

    ej medlem längre
Fin!
2017-02-28
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt