Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tappad tillit


Ord mot ord
mina mot hans
barnets ord misstros

den vuxne vinner
samhället skyddar förövaren
offret sviks dubbelt

så okunnigt hanterat
utan någon insikt
eller barmhärtig förståelse

lämnad till utsatthet
föräldrarna har ansvaret
fastän det brister

det är galet
fastän brott begås
kommer de undan

vart är rättvisan
att skydda barn
mot olagliga handlingar









Fri vers (Fri form) av överlevaren VIP
Läst 219 gånger
Publicerad 2018-03-06 11:59



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
starkt skriver du om barnens värld
så utsatta i händerna på vuxna
som inte bör

2018-03-09

  Marita Ohlquist VIP
Stark text som belyser vårt samhälle!

2018-03-08

  Hopplös själ
Får kanske förklara mitt utropstecken.
Var menat som att jag verkligen håller med!

Har sett alltför mycket bara som fritidspersonal och då försiggår det säkerligen otroligt mycket mer än det lilla jag har uppmärksammat! :(
2018-03-07

  tom boreland
om vuxna stiftar lagarna.........
2018-03-07

  ULJO
Berörs av din starka text.
2018-03-06

  Bhodi
Stark. Träffade rätt
2018-03-06

  Nils-Robert
Den finns inte. Verkar minska dessutom. Läste i DN den 23 att en man som under lång tid ha våldtagit ett barn fick tre (3) år fängelse. Om man skjuter en varg får man fyra (4) års fängelse. Är vargar viktigare än barn?? Verkar så. Och enligt en advokat verkar straffsatserna minska för brott mot barn och kvinnor. Så jävla sjukt.
2018-03-06
  > Nästa text
< Föregående

överlevaren
överlevaren VIP