Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kär-lek

Jag lovar,
det är sant det dom säger om kärlek.
Att när man älskar,
blir musiken vackrare,
våren grönare,
horisonten bredare,
livet rikare.




Fri vers av batteri
Läst 175 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-02-28 21:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

batteri
batteri