Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Åter

Jag svor att jag aldrig skulle vända mig om
Men jag gjorde det igen
igen och igen
När jag sa att jag vänt mig en sista gång
vände jag mig om igen




Fri vers (Fri form) av batteri
Läst 139 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-07-22 21:25



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Kom ihåg Lots hustru...
2019-07-22
  > Nästa text
< Föregående

batteri
batteri