Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lämnad av satan

Stapplar fram på gatan
ung och full och dum
Gråter högt för satan
som en gång kysst min mun

Fumlar efter nycklar
till trappen där jag bor
inne är det knäpptyst
Ensamheten gror







Fri vers (Fri form) av batteri
Läst 142 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-11-21 17:15



Bookmark and Share


  cilax VIP
gillar
2018-11-21
  > Nästa text
< Föregående

batteri
batteri