Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hur sjuka är vi



HÅLL KOLL PÅ

kol
alzheimer
sockerfällan
adhd-tecken
depression
urinläckage
prostata
tarmen
hjärtklappning

BOTA ÅNGESTEN SOM KOLLEN SKAPAR
med tvåveckorsdieten FG




Fri vers (Prosapoesi) av Gunnar Hilén VIP
Läst 203 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-03-02 09:41



Bookmark and Share


  Jeflea Norma, Diana. VIP
Väldig trist att läkare ej har renommé och skam i blodet, att man går till vårdcentralen få akut penicillin för Öland viruset och får i stället diagnos på prostata.
alla vet att kvinnor och män får inflammation i samband med en försylning var någonstans i kroppen men då först behandla det ordentlig och då vid frisk kontroll hitta på andra diagnoser här inte ges krom för att inte bli tjock som en kåsa efter en penicillin behandling så limiterad är läkarnas utbildning .
Jag att tror att själv försörjning, och natur medicin skulle göra bättre och må bra svenska folket och mycket billigare. Varför rekomanderar inte svenska läkare djup rengörande hand massage med magnesium olja och andra kryddor. Plåster som lokalbehandling ?
bara obehandlade tänder hur mycket infektioner skapar. Och förstörd livet. ut!
Men däremot är lönsam för cancer bedragare vaginal och bröst kontroll för kvinnor där odlar utomjordingar med kvinnligt ägg i kyckling ägg med sed från kvinnor och män det behöver bara en spruta en kyckling en nål sprätta hål och en tejp i en salad plast skål. Efter 14 dagar har du hela människan kroppen med händer fötter huvud och svans såg jag på face bok en hel flotta av embryo en odlare i Ryssland…





2017-03-02

  Verner Forsman
Ju mera man oroar sig... desto mera har man att oroa sig... för.
2017-03-02
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP