Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vad har du för mål gubbjävel ?




det skulle du allt bra gärna vilja veta va ?!




Fri vers (Modernistisk dikt) av Gunnar Hilén VIP
Läst 207 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-03-03 19:44



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Psykologens kall:
Att ha överlevt
Medmänniskornas
målbrott.Och sedan
fått plåstra om,efter
deras sammanbrott
:)

2017-03-03
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP