Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hur länge ska jag jobba ?




jag stannade vid en tiggare
en sån där helt vanlig ni vet

jag rev av mig kläderna
och visslade Beethovens ödessymfoni

då blev det fart ska jag säga på fanskapet
då ville hon kramas och kyssas

jag sa att jag var på väg till jobbet
för att lyssna på lidande svenskar

hon frågade hur länge jag tänker jobba
till klockan åtta ikväll sa jag

hon tittade länge efter mig
och visste jag var en av dem




Fri vers (Fri form) av Gunnar Hilén VIP
Läst 183 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-03-03 22:26



Bookmark and Share


  Gunnar Hilén VIP
så vitt jag ser är det bara du och jag som pratar nu...ser du någon annan ?
2017-03-04

    ej medlem längre
är det ironiskt går ironin inte fram. vem skrev du den där kommentaren för psykologfinländaren?
2017-03-03

  Gunnar Hilén VIP
du missuppfattar texten fullständigt
2017-03-03

    ej medlem längre
kalla inte den stackars kvinnan för fanskapet. försök sätta dig in i hennes situation. inte ens vettig tandvård har hon fått i hemlandet.
2017-03-03
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP