Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Människorna och schimpanserna


är de enda varelserna på den här planeten

som tycker om att titta varann i ögonen

när de har sex…

Ken Cassel
3/3-2017




Fri vers av Ken Cassel
Läst 207 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-03-03 23:45



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Kul att veta...:-)))
2017-03-06
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel