Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till världsrekordhållaren från Karlsruhe i februari 2008, Susanna Kallur, som nu bestämt sig för att avsluta sin fantastiska friidrottskarriär vid inomhus-EM i Serbien och igår gick till final på 60 meter häck.


Sjuochsextioåtta

Häckklippning i Karlsruhe med spänst

var alls ingen hushållsnära tjänst

då tvåan blev medelmåtta

mot Sannas sjuochsextioåtta

snabbast i världen av egen förtjänst!




Bunden vers (Limerick) av limerick
Läst 237 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2017-03-04 06:49



Bookmark and Share


  aol
mitt i prick träffar din fina limerick gillas mycket blev glad av den.
2017-03-04

  Gunnel Eriksson VIP
Bra limerick. Lite sorgligt att
hon ska sluta efter all träning.
2017-03-04
  > Nästa text
< Föregående

limerick
limerick

Mina favoriter
Hålla truten-limerick