Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Fantasy


The twillilght zone

I en annan dimension

Hon vart tvungen att bli till en opportunist för att ha
en chans att överleva en dag till
Vart tvungen att göra som så många andra
Ta till vapen för att kunna försvara sig mot allt ondo
här i världen
Världen som nu har blivit till ett så mörkt ställe
Så vem kunde henne klandra
Ingen
Och den som ens vågar göra någonting dumt emot
henne skulle hon allt se till att den hädanefter
i dödsskuggornas dal skulle få vandra
För numera var hon en pricksäker skytt
Hennes namn är Modesty Rosé
En kvinna med skinn på näsan…

I en annan dimension!

Ken Cassel
4/3-2017




Fri vers av Ken Cassel
Läst 185 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-03-04 15:35



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Det låter nästan som en film...:-))
2017-03-07
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel