Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Frågorna bakom livets mening, bakom vem är jag.


Frågorna

Finns tomrummet?
Finns ingenting?
Kan tystnaden höras?
Kan mörkret ses?




Övriga genrer av Jag är
Läst 291 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-03-04 20:28



Bookmark and Share


  Heikki Hellman
Fina, uppmanande frågor!
2017-03-04

  Poeten Salvador VIP
Ingenting är det som inte finns
2017-03-04
  > Nästa text
< Föregående

Jag är