Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vad som är kvar när allt är förbi


Livets flykt

En ensam idiot tom på sin person
Ingenting finns kvar av vad som en gång var jag.
Saknad, bitterhet, ilska och frustration
Sorg, sorg, sorg, ensamhet och förakt.
Ett inre krig som gått förlorat
Skammen vann mot likgiltighet
Stolthet över acceptans
Lämna mig nu och kom aldrig mer tillbaka
Medvetandet är för smärtsamt
Ta din energi och bli en växt,
det är där du ska vara
Det är där du ska bli.
Hos mig är du inte välkommen mer.




Fri vers (Fri form) av Jag är
Läst 127 gånger
Publicerad 2020-08-31 23:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jag är