Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
År som går och sår består


Förlust

Jag miste min kärlek och förlorade mig själv.
Vännerna försvann och tiden är förbi.
Hoppet lämnade mig och sorgen tog vid
Det eviga nuet vill jag inte vara i
Det som är, är, och kommer så förbli.




Fri vers (Fri form) av Jag är
Läst 245 gånger
Publicerad 2019-02-13 22:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jag är