Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Självcentrerat gnäll


Narcissistens klagan

Lämna mig.
Lämna mig.
Lämna mig.
Låt bitterheten och svartsjukan gå.
Släck min låga.
Släpp min plåga.
Tiden läker inga sår.
Åren går.
Ingen vår.
Ensamheten är så svår,
Vem förstår?
Se min tår.
Lyckan kommer lyckan går

Ingen finns där att förlåta
Allt är borta låt mig gråta

Sluta




Fri vers (Fri form) av Jag är
Läst 250 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-04-22 02:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jag är