Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Dig kan man lita på


Smärtan

Lojal är du
Kvar är du
Mitt svar är du
Mitt jag är du
Utan dig så är jag ingen
Lämna mig men låt mig vara




Fri vers (Fri form) av Jag är
Läst 222 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-02-20 22:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jag är