Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Så tydligt som jag förmår


Livsflykt

Flyr in i en gestaltad fantasi av en värld med karaktärer som jag vill leva i.
Fast i en dimension i universums svartaste del, där allt är halvt och förstörd är hel.
Ett fotografiskt negativ där drömmen är saknad och all längtan är förbi.
En plats där sorgen är den enda glädje som finns att få i känsloborgens vrå.




Fri vers (Fri form) av Jag är
Läst 126 gånger
Publicerad 2020-08-31 23:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jag är