Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Förgänglighet i evighet


I väntan på fortsättningen

I ett flyktigt ögonblick av existens
Livet gästar det eviga nuet.
Ett tomrum fylls som manifest
Av kroppen, känslan och förnuftet.
Av allt som är
Blir inget kvar
Förutom det flyktiga ögonblicket.




Fri vers (Fri form) av Jag är
Läst 333 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-03-20 22:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jag är