Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ingen prestige att försvara

Den som är gammal

har varken anledning

att förställa sig

eller att verka yngre

och vitalare än han är

Han bara är

Vilken metamorfos

för en stressad karriärist




Fri vers (Fri form) av Valter Örn VIP
Läst 261 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-03-05 00:54



Bookmark and Share


    Lars J
Kloka ord!
2017-03-05

  henke_r
Du ger med din dikt hopp till alla vilsna själar som räds åldrandet. Fint diktat.
2017-03-05
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP