Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Leende på mina läppar

Jag får ett stort leende på mina läppar
Varje gång du kallar mig älskling
Varje gång du håller om mig länge
Varje gång du pussar på min hand och säger
'Jag älskar dig min vackra blomma'
Jag får ett glatt leende varje gång du ger mig hopp om
en lycklig framtid med dig
Jag kan inte sluta att le varje gång
du kallar mig ' min skatt '
du är mitt liv T
Mina läppar kommer att le för alltid
dagen vi får varandra älskling




Fri vers av Blomma 68
Läst 177 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-03-05 02:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Blomma 68
Blomma 68