Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Här kommer lite reklam för något som jag brinner lite för


SONY PLAYSTATION 4

Varje dag är jag inne Online på GTA och krigar
Grand Teft Auto 5
Har min egen karaktär där som så många andra
Både killar och tjejer
Mycket tjejer är med och krigar och tävlar
Kul, tycker jag
Så det kan vara både roligt och tråkigt att spela
Det beror alldeles på hur det går för en
För konkurrensen är hård i varje del tävling som man
är med i då vissa är riktigt duktiga medan andra
kör med fusk
Men skit i dem
För utan fusk tycker jag själv att jag numera börjar bli
riktigt bra
Så titta in Online i spelet själva vet ja, där grafiken på din
Playstation 4 är helt otrolig
Mästerlig vill jag påstå
Du kommer att bli förvånad över vilken spelglädje det kan
ge dig om du är intresserad av att kämpa och slita lite
i GTA´S artificiella värld
Välkommen!

Ken Cassel
5/3-2017




Fri vers av Ken Cassel
Läst 139 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-03-05 12:24



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Det man gillar vill man ju gärna dela med sig av...låter kul...
2017-03-07
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel