Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

VÅR KÅT

Visst varför inte erkänna
när snön smält bort
och vår blommorna
sakta bryter sig upp

När isolationen bryts
Och grönskan kommer
och man vill och man vill

att du ska

höra av dig!




Fri vers (Fri form) av Neal
Läst 186 gånger
Publicerad 2017-03-05 15:17



Bookmark and Share


  objekt3
tuttar överallt :D
2017-07-27
  > Nästa text
< Föregående

Neal
Neal