Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

GLÄDJENS TULPANER

 

hon kom med tulpaner

vackra och stilfulla nya

de spirar i en glasburk

dekorerad i silkespapper

 

färgerna ler mot mig liksom

hon min goda väninna ler

vi ser och hör varandra alltid

min älskling njuter i samvaron

 

vi lyssnar på inbjudande musik

pratar om allt möjligt som finns

tulpanerna blir en åminnelse ...

att vänskapen är livsavgörande 

 

 




Fri vers (Prosapoesi) av Solstrale VIP
Läst 330 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2017-03-05 18:01



Bookmark and Share


  M.Eta
Fint, det är tulpanernas tid nu. Härligt!
2017-03-06
  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP