Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kärlek är inte kärlek om den inte får vara fri.


När smärta vänds vacker

Alltid fri, ovillkorlig,
den finns med mig var än jag vandrar
vem än jag möter
i bakgrunden
den färgar min närvaro
inget lidande i det
det är något vackert,

tänk sån tur vi har att få ha mött den här människan
som aldrig glöms förträngs eller ändras i vårt sinnesbibliotek,
som tatuerade sitt väsen i oss en gång,
rester finns alltid kvar
en gång inskrivet är totalt



& en vackrare smärta

















hittar du inte




Fri vers av Selene999times
Läst 141 gånger
Publicerad 2017-03-06 12:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Selene999times
Selene999times