Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
metaforer och fantasier, inte verkligt, inte på låtsas


Mig själv via dig

Jag testar dig inte
fastän jag skriker dig till andra sidan luren
när jag egentligen vill ha dig här
andandes på min hud
Jag ljuger inte
fast jag bad dig stanna igår
och ber dig dra åt helvete idag
för jag boxas med mig själv
via dig

Jag slåss mot kärleken





och vi båda förlorar




Fri vers av Selene999times
Läst 303 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2017-05-12 16:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Selene999times
Selene999times