Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mina smaker

Elina, jag kommer i olika smaker.

Du har smakat mig söt
Sollätt och vacker mellan träd och fågelsång

Du har smakat mig besk
En bestämd vind som smäller igen dörren på dig

Du har smakat mig salt
River dig galen av njutning

Du har smakat min hela blandning
till och med den senaste kryddan till min mix

Du har smakat mig,







rädd.

- och du verkar vilja ha mer




Fri vers (Fri form) av Selene999times
Läst 355 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2017-05-13 15:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Selene999times
Selene999times