Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Har jag öppnat mig nu

Du ser inte när skärmen är släckt
mina tankar som tabs och bluescreen i en vals med djävulen
Du hör inte mina skrik
hur jag är rädd
hur mycket jag är rädd
allt som skrämmer mig till att misstänka
dig, misstänka oss, misstänka att ordet sanning
verkligen innehåller någon relevans

Du vill att jag ska öppna mig
att jag ska lita på dig
Jag kanske inte gör det
Jag kanske aldrig kommer göra det
Jag är rädd
Jag darrar i mina känslor
för hur ska känslor kännas
om inte sticka dig i mellangärdet
så fort du tar en nypa luft

Du vill att jag ska visa mig
men hur ska jag visa fjädrar som trillar av
vita vingar som sotas svarta i varje andetag
Hur ska jag kunna kyssa dig helhjärtat
När mitt hjärta vill kliva av

Du säger att du finns för mig
Men hur ska du kunna göra något för mig
När jag inte ens vet var jag är

Det här är min vardag när du lagt på
Det här är min rytmen när du kommer och går
Det här är jag när jag är som minst jag men det här är ändå jag för jag har

inget annat jag

Spikade känslor
flyr som fladdermöss
Klyvna tankar
och jag trillar i spillrorna
av mitt eget självbedrägeri


Har jag öppnat mig nu




Fri vers (Fri form) av Selene999times
Läst 334 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2017-05-13 15:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Selene999times
Selene999times