Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min älskling

Min älskling heter han
han har magiska kärleksfulla ögon
han har ett hjärta av guld
händerna är mjuka och sköna att ta i
han är solen som värmer och lyser mitt liv
hans underbara kärlek gör att mitt hjärta slår
på grund av honom älskar jag livet
I hans sköna varma famn hittar jag tryggheten jag behöver
han är min älskling ,mitt hjärta
och MITT ALLT




Fri vers av Blomma 68
Läst 170 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-03-06 12:26



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Mjukt och fint och alldeles underbart!
2017-03-06
  > Nästa text
< Föregående

Blomma 68
Blomma 68