Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En vän som tappat en god vän ,


Vad väntar du på ?

Vad väntar du på ?
Jag är här
Jag hör dej
Jag ser dej
Jag känner dej
Lägg din hand på ditt bröstet
Då känner du mej
Jag finns alltid för dej
Fast du inte hör min röst
Fast min kropp är borta
Så är jag här
Lägg din hand på ditt bröst
Då känner du mej
Jag finns för dej alltid

Den ordblind poeten
Leo Rudolphzon




Fri vers av Leo Rudolphzon
Läst 305 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-03-06 13:07



Bookmark and Share


  Alysse VIP
I hjärtat bevaras våra nära och kära
för evigt <3

Så fint skrivet!
2017-03-06
  > Nästa text
< Föregående

Leo Rudolphzon
Leo Rudolphzon