Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ett universum av olika sorters skrik


Samhällskontraktet är rivet i miljontals bitar, faller som iskallt regn, störtar genom oss innan tårar fräter mot skinnet och vi biter sönder tungan hellre än att bli avslöjade i yttre rymden.

Det gör galet ont att försöka klösa bort sorg från kinderna, känns sjukt när sen blodiga revor avslöjar stressen inuti, då alla andra kan se rakt in i ett universum av olika sorters skrik.

Ändå försöker falska poeter och profeter varje dag övertyga om att jordklotet snurrar som alltid och det gör det säkert, men jag kanske inte mår som vanligt när varje individs panik blivit min.

_______




Prosa av Jag är fan större än Sartre VIP
Läst 412 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2017-03-06 15:52



Bookmark and Share


  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Så där talar en sann "Jeannie de arc"
2017-03-07

  KattenKin VIP
Ja visst är det så. Jag grät floder när jag uppdaterade mig och la ett nytt samhällspussel. Det tog ett par år. Sen förvandlades tårarna till ilska, jag engagerade mig politiskt. Nu är jag tillbaka i skönlitteraturen, orkar inte mer, och mår bättre av fantasilandskapen där romantik ryms. Jag kommer dock att sluta upp den dan vi står på barrikaderna, för revolutionen är ett måste - vi har bara en planet!

Fin text, mycket förtvivlan som känns - applåder!
2017-03-07

    Elisabeth Nilsson VIP
Världen av idag, dock tydligen olika sedd. Alla har inte glasögonen på. Du skriver om det, som många inte vill se.
2017-03-07

  Selene999times
Den har gjorde mig spinnig i huvudet
av alla känslor den frambringade. Vackert!
2017-03-06

  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Omisskännligt fortsätter sartre II med sitt prosaiska tornerspel med vass lans,och träffsäkra idiom.något riddarlik på denna ack så fega sijt.
2017-03-06
  > Nästa text
< Föregående

Jag är fan större än Sartre VIP