Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

natt 2. Prag



det finns
en gräns
ett slutläge
en plats

vi
kan
döpa
den
till
noll

En
dörr,
till
en hall,
där du kan
torka din fötter

mitt
hår.





Fri vers av Oskar Styrbjörn VIP
Läst 242 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2017-03-06 18:34



Bookmark and Share


    glasa VIP
den är poesiskön att läsa
sen
oh!

väckningen
jag vaknar och spritter till
vid de tre sista orden


mitt
hår

så viktig vändning
(i raden innan så tror jag du skriver "torka" kanske ett r som smitit)
2018-08-18

  i af apa
Låter som prag. ja träffar.
2017-03-31

    samole
träffar
2017-03-30
  > Nästa text
< Föregående

Oskar Styrbjörn
Oskar Styrbjörn VIP