Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sekundant



vi stod

allt ville välta

isbergen gled mörka över haven

tiden
var
slut

när
jag lutade mig

in

i
din andedräkt
för
att försäkra mig

om

att

vara djuret

kontinenten


du aldrig

kunde förneka


stod
vi
redan




Pompejis slutningar




Fri vers av Oskar Styrbjörn VIP
Läst 382 gånger och applåderad av 23 personer
Publicerad 2020-12-25 23:43



Bookmark and Share


  TrollTörnTrappan VIP
Sådan levande scen! Att luta sig in i någons andedräkt - suggestivt!!
2022-03-04

  Kajan VIP
Tycker mycket om det nakna uttrycket; allt mellan orden, och djupt i.
2022-02-19

  Blått Norrsken VIP
Stark text !!! Bra
2022-01-05

  Väsensskild
Alla behöver en sekundant, vackert skildrat

2021-01-08

  SofieVem VIP
Vackert!
2021-01-02
  > Nästa text
< Föregående

Oskar Styrbjörn
Oskar Styrbjörn VIP