Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Die Schutzbefohlenen



den här texten handlar om att

ta

i

hålla ut

stå kvar


men allt är över


ditt jag

mitt jag

är
meningslöst



muskelen styr mörkret


halva natten är synlig
kartlagd

riskbedömd


resten
kommer
hastigt
emot oss




Fri vers av Oskar Styrbjörn VIP
Läst 290 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2020-12-08 22:34



Bookmark and Share


  Blått Norrsken VIP
Snyggt fångar du in mig i scenen av krigets uppgivenhet som jag ser i bilder .
2022-01-05

  Engel
Sådant är kriget.
2021-02-24

    All my ghosts
Fascinerande.
2020-12-20

  Lottie Ålhed VIP
Hisnande ödesmättad dikt. Fin.
2020-12-17

    ej medlem längre
Fascinerande stramt och fyllt av rymd växer värnlöshet i vårt innersta mot tidens och mörkrets krafter.
2020-12-09

  100apor
Får fundera vidare på denna. Slutet är i alla fall hårt mot en hjälplös läsare. Och orden blir en rörelse som är lätt att följa.
2020-12-09
  > Nästa text
< Föregående

Oskar Styrbjörn
Oskar Styrbjörn VIP