Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

natt 32. förort.


kärnan
brann

inget angick mig

jag
vek
mig hanterbar
rimlig

till ljudet
av hastigt packade resväskor

förblev jag
obetydlig
osynlig

Som
det
du läser nu
som
det som kom senare

som
helheter och delar
av
det
som aldrig angick dig





Fri vers av Oskar Styrbjörn VIP
Läst 522 gånger och applåderad av 30 personer
Publicerad 2019-03-16 00:32



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Rör om i mig då jag vet att detta hänt mig.
2019-04-25

  Lottie Ålhed VIP
Angeläget verkligen!
2019-03-22

  Lottie Ålhed VIP
Angeläget verkligen!
2019-03-22

  Petter Wingren
Välskrivet
angeläget
i inverterad
skuggskrift
allt angick mig
2019-03-19

  Niliboy
Mycket fint å associativt! Ha det gott!
2019-03-17

  Domenico VIP
Ännu en natt av dina nätter...
Denna i formen av undflyende och artigt bockande...sorgligt tillmötesgående på ngt vis...
Närande läsning!
2019-03-16
  > Nästa text
< Föregående

Oskar Styrbjörn
Oskar Styrbjörn VIP