Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pravda



trä nålen

töm kontot

byt kön
byt tillbaka

ligg med alla

ring gud

dra av allt

tappa minnet


förstå ljus och mörker

var hel
och
upplöst

var tystnaden och den framrusande forsen
var ditt namn
din lag
ditt barns mjuka handflata

Stå naken i den ljumna skymningen

och
se

idioterna
pissa på

allt




Fri vers av Oskar Styrbjörn VIP
Läst 272 gånger och applåderad av 18 personer
Utvald text
Publicerad 2022-03-03 22:43



Bookmark and Share


  catharina.jerbo VIP
baam. den mjuka handflatan sitter som ett smäck i mitten och gör texten totalsnygg!
Kanske har du läst den på någon poetry slam? Skulle passa där iaf!
2023-10-31

  Gunnar Hilén VIP
Väldans rappt och snyggt !
2022-10-21

  Daniel_78 VIP
det gäller att passa på medans man lever. väl diktat, bra svung i texten.
2022-08-26

  Larz Gustafsson VIP
Skriv en bok som alla läser...etc
2022-03-04

  TrollTörnTrappan VIP
Vad man än gör så är det bättre än det sistnämnda?!

Sanningen bor i skiftningarna!?
2022-03-04
  > Nästa text
< Föregående

Oskar Styrbjörn
Oskar Styrbjörn VIP