Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Andra delen av en triptyk. Den första är "Form med Stort F" och den sista är "F-terord"


Kapitlet F-ter


Famla efter flaskan men föll
tomrum ekar inuti
hets i intet
rasande fart i det som har vart
lever på gamla meriter
nuet är förfärligt förgängligt
flyr in i dikt
försöker fylla men faller
fyll mig
med någonting
söker substans
finner vakuum
litar på syret men knappt
fördärvar min lekamen ur förakt
föraktar mig själv så mycket att
jag fördömmer din smak om du älskar mig
existensen kantnöts och suddas
försöker hitta platformen som rubbats
söker nå kontakt men kan inte nuddas
levande död söker stöd i levande
trevande nöd kväver ropet på hjälp
slutat söka föröka mig
slutat sluta röka och jag krökar mig
helt bortom jag försöker ej
ens leverera men söker dig
se mig säg att jag är
ge mig plats i din värld
du duger duger duger ge mig
jag suger suger suger ger ej
fyll mig
ge mig nå´t att ge
se mig
ge mig nå´t att se
be mig
ge mig nå´t att be för
allt jag fått har jag försmått
och jag fördömmer din smak om du älskar mig
på gamla meriter
älska mig nu när jag skiter




Fri vers av C/O
Läst 177 gånger
Publicerad 2006-05-20 18:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

C/O