Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Högvallat Söderslang


Mången broder
tjålar några ord
från shurda brush
från annan mush i
Highvalley Stabvalley Högdalen
således vi
högvallar vårt Söderslang






Fri vers av C/O
Läst 715 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-03-31 17:15



Bookmark and Share


    Rieke
Higvalley Stabvalley Högdalen.
Där vill jag bo- or perhaps not.
Du använder ord som \"således\"!
Smart.
2007-04-01
  > Nästa text
< Föregående

C/O