Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

GREAT SEX


Tick tack tick tack tick
taktila tankar till och med
tycker om att tycka om dig
tacksamma tänder särar bettet
slutar tugga tunga tar i tunga
tunga andetag
tunga tankar lättar tittar rätt i
dina jack och tack för att du fattar
mig och fattar tag och jag tar tag
och tränger in och andetag
och ande möter ande tack tack
och ögonkontaktfasta juck och
jag är jycke trycker hårt och du är katt
och jag är tick taktfast i dina klor
vi tappar tappar tappar koll kontroll
kåt noll koll kontroll kåt noll koll kåt
noll kontroll kåt det går det går det
kommer nu vi är ett kommer nu
svett kommer nu vi kommer nu vi
är ett kommer nu ett hhhhhhhhh

Silverklockklämtande änglakörscrescendo

Och vi överbryggar galaktiska avstånd pupiller emellan

Vi är ett
ett evigt litet tag






Fri vers av C/O
Läst 625 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-09-25 19:47



Bookmark and Share


  Karl den store
Fantastiskt skön! Jag läser den högt och orden hoppar och leker i min mun och det gör mig glad.
2010-06-04

    Rieke
Undrar om ALLA ensamma, kåta, kurrande kakmonster läser den här satans fasansfullt förtrollande, eggande, sköna, förföriska ramsan om och om och om och om och om och om och om och om igen..?
\"Iza\"... du ska akta dig.
Jag är också katt och du svansar runt i mitt revir med
direkt slampiga underkläder ( lycra). Usch.
2007-12-13

    Iza
hm..

Om du skriver lika bra som
du särar bettet, fattar tag
tränger in, trycker hårt
o tappar kontroll...

Så hade jag inte tackat nej,
till att vara ett evigt litet tag med dig.
2007-10-18

  Mari N
Vilket flyt! Härligt!
2007-09-27

  Shininkagemusha
Jag vet inte om man ska vara mest sotis på ditt sexliv ellar på hur bra du skriver.
Tajt, tungt tempo och fantastiskt flow. Vågar du läsa den här i offentligt forum så säg till för det vill jag se och höra.
2007-09-25
  > Nästa text
< Föregående

C/O