Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Iglo


inuit inuti






























Fri vers av C/O
Läst 483 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-04-24 14:44



Bookmark and Share


    Rieke
Ini. Uti. In. Ut.
Rumsadverbial
eller
iskalla prepositioner
i varma toner
Vad fint det blev!
2007-05-12

  himlens hemlighet VIP
ahhh så fint...får fröken smilla och me self att göra snöänglar hela dagen :)

grym titel!
2007-04-24

    C/O
Tack himlens hemliget för innehållet!
2007-04-24
  > Nästa text
< Föregående

C/O