Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skit, brett som bregott!


Miss Mellanmjölk skriver melodiös poesi
mellan melodifestivalen och Big Brother

Skit, brett som bregott!

Mister Dressman skriver ostig fittkrokslyrik
och hoppas på att flickorna ska *nappa*

Skit, brett som bregott!

Nisse New Age snackar andning, insikter
och räknar dem till nio

Skit, brett som bregott!

Vissa tomma tunnor droppar namn
och tror att det ska fylla dem
Och de jävlarna skramlar mest!

Kort och gott skit!
Brett som bregott!






Fri vers av C/O
Läst 696 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-03-16 01:24



Bookmark and Share


    Rieke
HAH HAH HAH!
Det har blivit dags för alla rappare där ute att i jämförelse skämmas.
... Och det här tänkte du ihop helt suveränt.
Stiligt, kisse!
2007-03-29

    stockhausen
Mister Dressman skriver ostig fittkrokslyrik
och hoppas på att flickorna ska *nappa*

skitbra!!

gillar den här smöriga poesin!

Lätt o lagom!
2007-03-16

  Lola
Hahaha!
Under vilken kategori kvalar monsieur Snake själv in, månne?
Själv hör jag antagligen till de där högljutt skramlande, tomma tunnorna som namedroppar...
Roligast var Nisse New Age.

Nice to have you back, C.O.
2007-03-16

  Shininkagemusha
Ormen bits vist. :)

\"Brett som bregott\". Damn vad bra.
2007-03-16
  > Nästa text
< Föregående

C/O