Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Limbo


Jag tuggar tuggar tuggar
inte bort min sura min

Jag tuggar bara sönder mina
käkar tänder
Kräks och vänder
mig från ena sidan av en
fosterställning till en annan

Tidens tand sägs läka alla sår
men sår salt i såren Åren
går och jag jag mår som förra våren

Den här skiten är beyond deja vu
Den här skiten är nästan ny
i sin absoluta upprepning

Jag upprepar upprepar repar
sönder det sista av det där
jag sedan länge valt att döda

Ett år två snart tre år

Tiden rasar fort i vakuum
Livet läcker fort i Limbo




Fri vers av C/O
Läst 578 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2007-06-01 16:33



Bookmark and Share


    Rieke
Och DIN kaliber som präglas av Väderlekar och ett nästan sjukligt stort intellekt..! Det är en kaliber som skulle kunna göra mig rik, om jag vore av den. Den skulle sparka Daniel Nyhlén av den här jorden, den skulle sammanbinda alla religioner. Den skulle skriva EN låt som passade alla stilar och nynnades på de flesta gator och dansades till av gatubarnen. Du är nog så mycket mer än MVG. - APPLÅD!
2007-06-01
  > Nästa text
< Föregående

C/O