Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

natt 3. resehandling



Din
kropp
brister
mycket nära
min

ett glas mörkt vatten

vi har
bytt
någonting
med varandra

mitt
namn står

kontraktet




Fri vers av Oskar Styrbjörn VIP
Läst 246 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-03-06 20:55



Bookmark and Share


    glasa VIP
en berättelse under
underberättelsen
en
sådan stark känsla
av
något oåterkalleligt

i det mänskliga mötet något ödesdigert ömsesidigt och ett glas mörkt vatten

jag fylls av det täta avgörande
i det du skriver
2018-08-18
  > Nästa text
< Föregående

Oskar Styrbjörn
Oskar Styrbjörn VIP