Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Måns


Katten det är ett långbord vid kanten och du frågar mig eftersom

att du vill vara med, lyssna på musik, spela musik Veigar
du undrar även hur cigaretter smakar, öl är gott ave maria

vi möts i korridoren och jag blir så förvånad att du tittar mig in i ögonen med rak rygg jag kan inte beskriva hur glad jag är att se dig

du är en sådan som åker uppför trappräcken
allt du ser har auror och du kan färger ingen uppfunnit än intuitivt

Oden i lotus ap nej aspberget är löjligt att med flit rita fel
försvaret paraplektikern och Rammus kan inte låta bli

- ingen som sätter sin hand till plogen och ser tillbaka är bekväm för Guds rike




Fri vers (Fri form) av objekt3
Läst 432 gånger
Publicerad 2017-03-07 00:48



Bookmark and Share


  M:tin
Du skriver speciellt, bra!!!!!!!
2018-01-14

    ej medlem längre
ja, orginalitet, poetisk känsla, förnyande rader...
2017-04-02

  Anya VIP
Härligt att åka upp för trappräcket. Det skulle jag vilja testa. Gillar även färgerna ingen uppfunnit än.
2017-03-20

  TrollTörnTrappan VIP
Jodå, "sådan som åker uppför trappräcken" låter kreativt kul inspiraktivt!!! Vart sedan texten tar vägen iom Oden begriper jag icke... Du-formen dessförinnan upps-kattar jag dock!!
2017-03-20

    ej medlem längre
Bra skrivet! Bra känsla, man rycks med i dikten. Intressant historia dessutom. Särskilt trevligt med vissa ord och uttryck som du använder.
2017-03-12

    adwasbusy
Du är fantastisk.
2017-03-12

  Larz Gustafsson VIP
Kom ihåg Lots hustru.
2017-03-07

  Magdalena Eriksson VIP
du överraskar som vanligt i dina dikter
du beskriver ett möte som låter som förälskelse
sedan kommer Gud och han är ju jämnt jobbig tycker jag.
2017-03-07

  Staffan Nilsson
Härlig blandning av vardag och evighet!
Ungdomlig förälskelse: "du är en sådan som åker uppför trappräcken".

2017-03-07

  Nanna X
En dikt full av under undringar och förundran
2017-03-07

    ej medlem längre
Njutbar läsning av en dikt som inte tar slut förräns det tar slut, gillas starkt
2017-03-07
  > Nästa text
< Föregående

objekt3
objekt3