Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ensam i sin värld

Han är ensam i sin egen värld
Väggarna i hans rum är vittne till hans lidande
Mörkret har tagit över sin vardag
Hans tystnad gör mig väldigt ledsen
Jag blöder i hjärtat när jag ser honom lida
Då önskar jag att få hans lidande
Jag märker hans inre smärta genom hans ledsna blickar
Solen, ljuset, stjärnorna och den friska luften har försvunnit från
hans liv, läpparna har glömt att le
Hoppet om att han blir av med sin ensamhet, smärta och
lidande ger mig styrka och stöd att hjälpa honom
att se ljuset och få leendet på läpparna igen




Fri vers av Blomma 68
Läst 179 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-03-07 13:06



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Förmedlar kärlek, värme och omtanke!
2017-03-07

    AA VIP
Fin...
2017-03-07
  > Nästa text
< Föregående

Blomma 68
Blomma 68