Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en kärleksballad.


Mitt fyrtorn i natten


Han ser mina knutar
och löser de med sina magiska svar
Han hör min inre röst som han hör sin egen
vi är förstärkare åt varandra

& jag får hålla ett hjärta
skydda det med hela mitt liv
och värma hjärtslagen
så det orkar slå
alla dessa 100 mil
och tillbaka

Mitt bröst andas tryggt
för han finns där inne

Han är mitt fyrtorn i natten

& han får mig att vibrera





























på rader ni inte kan se




Fri vers av Selene999times
Läst 168 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-03-07 13:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Selene999times
Selene999times