Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag behöver dig

 

 

Jag behöver dig 

för att rädda mig.

 

 

Oftast från mig själv

 

 

och ibland från andra.

 

Behöver dig.

 

 

 

 

 




Fri vers av wildrose
Läst 327 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2017-03-08 13:09



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando
starkt o snyggt - som vanligt från dig
2017-06-18

  M.A.J.R
Fina rader du fått fram här! Bra förmedlat om de behovet!
2017-06-04
  > Nästa text
< Föregående

wildrose
wildrose