Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
I dag är det Internationella Kvinnodagen. Men Internationella Mansdagen då, kvider vi män, kränkta. Den finns ju inte! När infaller någon Mansdag?


Haiku om Kvinnodagen


Mansda´n infaller
364
dagar om året






Bunden vers (Haiku) av Göran P Rödholm
Läst 223 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-03-08 18:22



Bookmark and Share


  ULJO
Borde vara kvinnornas dag varje dag. Det är de värda
2017-03-08

  Öknens Ros VIP
haha...varför gnäller vissa män över Internationella Kvinnodagen för då??
2017-03-08

  objekt3
Och skottdagen är kvinnornas.
2017-03-08
  > Nästa text
< Föregående

Göran P Rödholm
Göran P Rödholm