Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bättre sent än aldrig

Skulle ha varit och lämnat blodprov för doktorns räkning
idag men fick förhinder
Det första jag gör imorgon bitti är att gå och lämna ett
så att fröken doktor kan bli glad
För det är ju ändå för min räkning som hon vill ha detta
blodprov i slutändan
Måste ju kolla upp om jag har några infektioner i kroppen
då jag emellanåt har stickningar i fingrarna
och fötterna
Jätte jobbigt
Har jag någon slags infektion i kroppen så är det självklart
inget bra
Men det får väl tiden utvisa…

Bättre sent än aldrig!

Ken Cassel
8/3-2017




Fri vers av Ken Cassel
Läst 189 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-03-08 23:31



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Ja, bara det blir gjort...:-)
2017-03-09
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel