Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den svarta änkan!

Det var en gång en kvinna som hade förmågan
att få män att försvinna genom att bara
knäppa med fingrarna
Knäpp
Och det på dygnets alla timmar
För bedårande vacker som hon var såg hon ut att vara
helt underbar
Och gott luktade hon också
Men ack så skenet bedrar
Livsfarligt vacker och giftig som hon var
Så alla de män som hamnade i hennes nät
i hennes våld illa far
För hon hatade alla snuskiga män som på henne ville pilla
Kladda
För när hon var liten vart hon i sömnen våldtagen
av sin egen far
Han som hon sen såg till att han fick en för tidig grav
Vilket var rätt åt honom, tycker jag…

Det var en gång en kvinna!

Ken Cassel
9/3-2017




Fri vers av Ken Cassel
Läst 167 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-03-09 15:08



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Där ser man hur stor betydelse barndomen kan ha...
2017-03-09
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel